Je Moet Niks ®

Mentaal en fysiek fit op jouw manier

Wil jij…

  • Je leefstijl structureel verbeteren
  • Meer grip op je gedrag
  • Niet meer op de automatische piloot leven
  • Je beter concentreren en met meer aandacht dingen doen
  • Bewuster genieten van de kleine dingen in het leven
  • Beter omgaan met lastige gevoelens en piekergedachten
  • Meer balans en rust creëren in je leven
  • Zelfsturing, zelfzorg en zelfwaardering vergroten
  • Blijven doen wat je belangrijk vindt

Dan is Je Moet Niks® echt iets voor jou!

Linda van Zutphen

Erkende “Je Moet Niks”-trainer

Het trainen van je brein

In de Je Moet Niks cursus gaan we samen aan de slag met hoe jij je brein kunt trainen. Want mentale fitheid is een vaardigheid. Ik ga je niet zeggen wat je wel en niet moet doen. Ook gaan we niet diep in op de inhoud, maar besteden we vooral veel tijd aan het oefenen. Je brein keer op keer effectief trainen en belonen.

Ik ben al lange tijd diëtist en leefstijlcoach waarbij ik me heb gespecialiseerd in gedragsverandering. Keuzes maken in je leven die goed voelen en waarbij je bewust bent wat voor jou belangrijk is in je leven, dat is waarom ik zo enthousiast ben over ACT. ik pas het zelf ook dagelijks toe in mijn leven en sta zo stil bij de positieve wissels.

Graag help ik jou ook bij het mentaal fitter worden, wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem dan contact met mij op

Hoe gaat dit in z'n werk?

CRKBO erkend

De cursus is CRKBO erkend. Dat wil zeggen dat medewerkers de cursus vergoed kunnen krijgen uit het opleidingsbudget. Door de CRKBO registratie is de cursus vrijgesteld van BTW.

Investering

De prijs voor de online leefstijl coaching videosessies en de vijf coaching afspraken is €674 (vrijgesteld van BTW).

Aanmelden kan via onderstaande knop of middels een individuele zakelijke offerte. Na aanmelding kun je gelijk starten. Wil jij voor je werkgever een individuele zakelijke offerte, vul dan onderstaand formulier in.

Offerte voor werkgever aanvragen

Weet je dat Je Moet Niks een erkende beroepsopleiding is? Vraag je werkgever of je vanuit jouw opleidingsbudget deze cursus mag volgen. Stuur me je gegevens en ik neem contact op om een offerte voor je op te stellen waarmee je de aanvraag bij je werkgever kunt indienen.

Contactformulier (#3)
Scroll naar boven