Info voor verwijzers

Visie

Eetstijl staat voor voedings- en dieetadvies en begeleiding op maat, dicht bij de cliënt, vanuit een multidisciplinaire samenwerking met als uitgangspunt de hulpvraag. Door de focus op nieuwe doelgroepen en complexe zorg wordt ingezet op intensivering van de multidisciplinaire samenwerking en uitbreiding van de aandachtsgebieden, zowel specifiek per diëtist, als algemeen voor Eetstijl.

Verwijzing

Diëtistenpraktijk Eetstijl verstrekt een algemene cliëntfolder met onze foto en uitgebreide informatie die u mee kunt geven aan uw cliënt. Meestal neemt de cliënt zelf contact op voor het maken van een afspraak. Verwijzing naar een diëtist op het juiste moment levert een belangrijke bijdrage aan de behandeling van de patiënt. In de Artsenwijzer Diëtetiek staat op welk moment welke voedingszorg geschikt is.
 

Verwijsformulier

Wanneer u een cliënt wilt doorverwijzen, kunt u gebruik maken van ZorgDomein, zorgmail of het ketenzorgprogramma.

Rapportage

Naar aanleiding van uw verwijzing ontvangt u van ons altijd een rapportage, waarin wij onze bevindingen en het behandelplan opnemen. Natuurlijk zijn wij altijd bereid om hierop een toelichting te geven. Bij afsluiten of tussentijds veranderen van de doelen ontvangt u een tussen- of eindrapportage.

Praktijklocaties en huisbezoeken

Wij werken vanuit diverse spreekuurlocaties in Beusichem, Dodewaard, Doorwerth, Heteren, Herveld, Kesteren, Lienden, Ochten, Oosterbeek en Zetten. Het is mogelijk om cliënten thuis te bezoeken. Indien dit nodig is, vragen wij u om dit aan te geven bij de verwijzing.

Folders

Natuurlijk stellen wij met plezier onze algemene cliëntfolder en foldermateriaal beschikbaar voor in uw wachtkamer. Mocht u hierin interesse hebben, dan brengen wij deze graag bij u langs.

Contact

Bij behoefte aan overleg kunt u ons bereiken op telefoonnummer 026-3390379 of per e-mail

Scroll naar boven