Anouk is per 1 november ons team versterken als praktijkassistente. Voor vragen en informatie over voeding, het inplannen of verzetten van uw afspraken kunt u bellen met onze praktijk op het algemene telefoonnummer: 0263390379.
Wanneer u belt krijgt u een van de Anouk óf Maya aan de telefoon. Specifieke voedingsvragen worden door Anouk en Maya naar uw diëtist gemaild en zij zal de voedingsvraag beantwoorden.

Maatregelen Diëtistenpraktijk Eetstijl m.b.t. het Coronavirus:

Wij willen zorgvuldig omgaan met uw en onze gezondheid en houden daarom ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus de RIVM richtlijnen aan.

Per maandag 16 maart zullen wij een afspraak op het spreekuur/locatie veranderen in een telefonische afspraak. De mensen ontvangen een mail hierover of worden ruim vóór de afspraak gebeld. Afspraken waarbij wel contact nodig is, zullen zoveel mogelijk aan huis zijn of verspreid over de dag, zodat er zo min mogelijk onderling contact is.

Maya komt per 1 september ons team versterken als praktijkassistent. Zij zal vooral de telefonische dienst overnemen. Voor vragen en informatie over voeding, het inplannen of verzetten van uw afspraken kunt u bellen met onze praktijk op het algemene telefoonnummer: 0263390379.
Wanneer u belt krijgt u een van de diëtisten óf Maya aan de telefoon. Specifieke voedingsvragen worden door Maya naar uw diëtist gemaild en zij zal de voedingsvraag beantwoorden.

Diëtistenpraktijk Eetstijl biedt de Beweegkuur – GLI aan in Heteren in samenwerking met Reflex fysiotherapie en Overbetuwe Beweegt.

De Beweegkuur – GLI is een goedgekeurd programma door het RIVM en wordt vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het basispakket (m.u.v. verzekerden bij CZ zorgverzekeraar).

De groepsbijeenkomsten zijn op maandagavond (ongeveer 1x per maand) individuele consulten worden in overleg gepland.

Deelnemen aan de BeweegKuur? Meer informatie op deze website en/of aanmelden stuur een e-mail naar linda@eetstijl.nl

 

 

Met ingang van 25 mei 2018 gaat de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) over in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Diëtistenpraktijk Eetstijl heeft een privacyverklaring op de website gezet. Vanaf 25 mei zal aan u gevraagd worden een “Toestemmingsformulier behandelovereenkomst” in te vullen. Daarmee geeft u schriftelijk toestemming voor het registreren van uw gegevens, voor overleg met derden (huisarts, verwijzer, e.d.) wanneer dit voor uw behandeling noodzakelijk is en voor het sturen van een verslag van de behandeling naar de arts.